open middagen en workshops

Van april tot en met september is moesbos iedere woensdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur open om een kijkje te nemen. Van harte welkom!

Wil je moesbos ook in de herfst en winter meemaken, neem dan even contact op.

Op moesbos kun je ook workshops volgen. We maken dan een seizoensgebonden product van oogst uit voedselbos of moestuin. Denk aan: kruidenolie of kruidenzout, met kruiden die je zelf kunt knippen uit het voedselbos. Maar ook gezichtsmasker, haarspoeling van kamille enz.

deelname en kosten workshops

Aanmelden voor een workshop kan individueel of met een groep.

Een workshop kost 15,00 euro per persoon, inclusief thee van verse kruiden uit moesbos en iets voor erbij.

De workshops starten om 14:00 uur en duren ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Kom je als groep, informeer dan naar de groepskorting.

De workshops gaan door bij voldoende aanmeldingen en de groepsgrootte is -in verband met de 1,5 m afstand- maximaal 6 personen.

Via het contactformulier kun je je aanmelden voor een workshop.

 

workshops

 

Nieuwe workshops starten weer in het voorjaar van 2021.

Tijdens de open middagen en tijdens de workshops kun je biologische groenten en kruiden en zelfgemaakte producten kopen. Seizoensgebonden en met liefde gemaakt.

Bij Ruth op het Moesbos vind je een weldadige sfeer. De natuur omhult je, en Ruth weet je te inspireren. Ik maakte verschillende workshops mee waarin we met kruiden uit dit moesbos en met olie of zout heerlijke producten maakten om thuis het koken te perfectioneren. De rust die Ruth uitstraalt en haar steeds weer verrassende kijk op de natuur maakten me heel gelukkig. Van harte aanbevolen!

Lineke Schakenbos

zomer 2020

kwetsbaar   |   krachtig   |   groen