open middagen en workshops

Van april tot en met september is moesbos iedere woensdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur open om een kijkje te nemen, een kopje thee te komen drinken en te genieten van de sfeer.

Van harte welkom!

Op moesbos kun je ook workshops volgen. We maken dan een seizoensgebonden product van oogst uit voedselbos of moestuin. Denk aan: kruidenboter, kruidenolie of kruidenzout, met kruiden die je zelf kunt knippen uit het voedselbos. Maar ook gezichtsmasker, haarspoeling enz.
Leuk en leerzaam!

 

deelname en kosten workshops

Een workshop kost 15,00 euro per persoon, inclusief thee van verse kruiden uit moesbos en iets voor erbij.
Wil je alleen of met vriend, vriendin of huisgenoten een workshop komen volgen, neem dan even contact op. Je kunt dan zelf een datum kiezen en ook welke workshop je wilt volgen.

Via het contactformulier kun je je aanmelden voor een workshop.

Tijdens de open middagen en tijdens de workshops kun je biologische groenten en kruiden en zelfgemaakte producten kopen. Seizoensgebonden en met liefde gemaakt.

Bij Ruth op het Moesbos vind je een weldadige sfeer. De natuur omhult je, en Ruth weet je te inspireren. Ik maakte verschillende workshops mee waarin we met kruiden uit dit moesbos en met olie of zout heerlijke producten maakten om thuis het koken te perfectioneren. De rust die Ruth uitstraalt en haar steeds weer verrassende kijk op de natuur maakten me heel gelukkig. Van harte aanbevolen!

Lineke Schakenbos

zomer 2020

aanhalingstekens.jpg